Prijava

Prijava za katerikoli razpisan Emmett tečaj se opravi preko spletne strani www.emmett.si. Na strani se lahko registrirate ali se vpišete kot uporabnik. V prijavnici je potrebno vpisati zahtevane podatke. V roku enega tedna po prijavi prejmete odgovor, da je prijava sprejeta ter ostala navodila (program, podatki za plačilo, lokacija,…). Najmanj 14 dni pred tečajem oziroma na datum, ki je naveden v obvestilu, je potrebno izvršiti plačilo kotizacije. V kolikor plačilo ne bo izvršeno, vam ne moremo zagotoviti udeležbe na tečaju. V primeru težav ali nejasnosti vezanih na rok plačila, nas prosimo kontaktirajte: info.emmett@gmail.com. Nekaj dni pred tečajem boste prejeli še eno obvestilo s strani predavatelja.

Kotizacija vključuje strokovna predavanja v slovenščini do stopnje EP2 ter Napredno limfno drenažo, priročnike v slovenskem jeziku ter pridobivanje potrdil s strani Emmett organizacije. Osvežilni napitki (kava, voda) ter prigrizki (piškoti, sadje,…) so vključeni v ceno tečaja. V kotizacijo niso vključeni prevoz, kosilo in namestitev.

Emmett enodnevne delavnice se od leta 2015 odvijajo v slovenskem jeziku, seznam  Tutorjev najdete na naši spletni strani. Od leta 2019 v slovenskem jeziku poteka tudi Emmett profesionalni tečaj (Moduli 1-6), EP1, EP2 ter Napredna limfna drenaža.

Kotizacija

Plačilo kotizacije bo v celoti povrnjeno v primeru premajhnega števila kandidatov ali iz razlogov, ki jih določa organizator (izredne razmere,…).

Vračilo kotizacije:

– če se odjavite najkasneje v 4 dni pred začetkom tečaja, se vam vrne celotna kotizacija

– v kolikor se odjavite manj kot 4 dni pred začetkom tečaja, se vrne zmanjšana kotizacija za 30%, razen v primeru upravičene odsotnosti (resna bolezen ali poškodba)

– kadar mora organizator iz nujnih razlogov spremeniti datum tečaja, o čemer so udeleženci takoj obveščeni

Če je kotizacija že plačana, se lahko ta v primeru spremembe datuma s strani organizatorja prenese na prvi naslednji datum istega tečaja.

Po dogovoru z organizatorjem se lahko pred ali po tečaju izda tudi e-račun, ki ga prejmejo in plačajo proračunski uporabniki (ZD, UKC, DEOS,…) za svoje zaposlene, ki jih pošiljajo na izobraževanje.

Contact to Listing Owner

Captcha Code
X