Prijava in kotizacija

Izpolnjeno in podpisano prijavnico za Emmett tečaj ali za Emm-Tech tečaj je potrebno poslati organizatorju po e-mailu ali po pošti. V roku enega tedna po prejemu prijave (našega odgovora, da ste prijavljeni na tečaj) je potrebno izvršiti plačilo zneska. V kolikor plačilo ne bo izvršeno, vam ne moremo zagotoviti udeležbe na tečaju. V primeru težav ali nejasnosti vezanih na rok plačila, nas prosimo kontaktirajte: info.emmett@gmail.com.

Kotizacija vključuje strokovna predavanja, priročnike v slovenskem jeziku ter pridobivanje potrdil s strani Emmett organizacije. Osvežilni napitki (kava, voda) ter prigrizki so vključeni v ceno tečaja. V kotizacijo niso vključeni prevoz, hrana in namestitev. Emm-Tech tečaji se od leta 2015 odvijajo v slovenskem jeziku, seznam  Emm-Tech tutorjev najdete na naši spletni strani. Od leta 2019 v slovenskem jeziku poteka tudi Emmett profesionalni tečaj (Moduli 1-6)

Vračilo kotizacije

Plačilo kotizacije bo v celoti povrnjeno v primeru premajhnega števila kandidatov ali iz razlogov, ki jih določa organizator. Vračilo kotizacije: – če se odjavite od tečaja najkasneje v 4 dni pred začetkom tečaja, vrne se zmanjšana kotizacija za 30%, – v kolikor se odjavite manj kot 4 dni pred začetkom tečaja, do vračila kotizacije niste upravičeni. – kadar mora organizator iz nujnih razlogov spremeniti datum tečaja, o čemer so udeleženci takoj obveščeni.

Contact to Listing Owner

Captcha Code
X