Daša Hodalič Peterlin

Certificirana Emmett Advance inštruktorica M1-6, EP1, EP2, Napredna limfna drenaža, KOORDINATOR IN PREDSTAVNIK ZA SLOVENIJO

Po končani gimnaziji sem leta 2006 doštudirala sem na Fakulteti za šport v Ljubljani. Že takrat me je pot nesla k masažam, po diplomi sem našla čas tudi za dodatna izobraževanja manualnih obravnav, naučila sem se izvajati Bownovo terapijo ter refleksno masažo stopal (2007). Obiskovala sem tudi tečaj EFT tehnike (2008) ter trigger point terapije(2010). Od leta 2009 uporabljam tudi aparat Algonix, ki ga uspešno kombiniram z drugimi, manualnimi tehnikami. Končala sem začetni in nadaljevalni tečaj kineziološkega tapinga (2011). Kot aktivna članica Društva Bownovih terapevtov Slovenije sem se seznanila tudi z Emmett tehniko, za katero sem pridobila naziv Certificirani Emmett terapevt (2015) in prevzela koordinacijo Emmett tečajev v Sloveniji. Leta 2018 sem v Avstraliji opravila zadnjo stopnjo nadgradnje (EP6) in s tem pridobila naziv 'Advanced Practitioner'. Istega leta sva s kolegico Andrejo Velepec postali inštruktorici, tako da sedaj tečaji potekajo v slovenskem jeziku. Z možem Alešem pa skupaj poučujeva tečaje za terapijo konj.

Andreja Velepec

Certificirana Emmett Advance Inštruktorica M1-6, EP1, EP2, Napredna limfna drenaža

po poklicu diplomirana fizioterapevtka. Po končanem študiju, sem se v želji po spoznavanju novega, srečala z različnimi terapevtskimi metodami in tehnikami. Kot del strokovnega tima državnih reprezentanc Slovenije in ZDA v kajaku in kanuju na divjih vodah sem ugotovila, da so znanja iz manualnih tehnik na »terenu« več kot dobrodošla, kar je bil razlog, da sem jih vedno bolj nadgrajevala. Svojo željo po predajanju znanja in izkušenj sem začela uresničevati s poučevanjem klasične masaže na Delavski univerzi, na Visoki šoli za zdravstvo pa sem leta 2002 s habilitacijo dobila večjo možnost podajanja znanja študentom fizioterapije. Na različnih izpopolnjevanjih sem se med drugim srečala z Bownovo terapijo, ki me je presenetila s svojo nežnostjo in nesorazmernim učinkom glede na moč izvajanja. Preko nje me je pot vodila do terapije, ki me je prepričala s svojo učinkovitostjo, majhnim fizičnim vložkom terapevta, neskončno možnostjo kombiniranja ter vsakokrat drugačnim pristopom do klienta: terapije Emmett. Dobila sem tudi priložnost, da podajanje znanja in ljubezen do terapije združim s tem, da sem smela postati inštruktorica za Emmett terapijo. Kot ljubiteljica živali sem to strast nadgradila s poučevanjem Emmett tehnike za živali – postala sem tutor kratkega tečaja za pse.

Anneke Loode

Senior Inštruktorica Emmett profesionalnega tečaja EP1-6 TER OSTALIH SPECIALNIH TEČAJEV

Senior Inštruktorica Emmett profesionalnega tečaja: Na Nizozemskem rojena Anneke, je tam končala študij Fizioterapije (1991) in leta 1999 pridobila naziv Ortopedski manipulativni terapevt. Po selitvi v Anglijo, kjer sedaj živi in dela, se je kvalificirala kot Bownov terapevt (2001) ter Emmett terapevt (2008). Bownovo terapijo poučuje že od leta 2003, Certificirani Emmett inštruktor pa je od leta 2013. tehniko poučuje na Nizozemskem, Belgiji, Angliji, Hrvaškem in Sloveniji, kot fizioterapevtka pa dela v Angliji na Kliniki za fizioterapijo in športne poškodbe. Aktivno deluje in poučuje na Nizozemskem, v Belgiji, Angliji, na Hrvaškem in v Sloveniji, kot fizioterapevtka pa dela v Angliji na Kliniki za fizioterapijo in športne poškodbe.

Petra Lun

Certificirana Emmett inštruktorica za pse L1-5, KOORDINATOR TEČAJev ZA PSE

Po končanem študiju ekonomije v Ljubljani, sem med iskanjem redne zaposlitve opravljala delo osebne asistentke. Vsakodnevno sem imela možnost opazovati manualne terapevte in zaradi močne želje po novem znanju sem začela obiskovati masažne tečaje. Leta 2014 sem se tudi uradno prekvalificirala, ter zaključila šolo za limfterapevta po dr. Voddru. Po udeležbah na številnih izobraževanjih (trigger point terapija, aminoterapija, spiralna stabilizacija hrbtenice, TTouch,…), sem dobila vabilo na kratek tečaj Emmett tehnike. Ta izjemno učinkovita metoda, je v naslednjih letih zame postala več kot le tehnika. Zaradi prostovoljstva v Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana, sem leta 2018 odšla na izobraževanje Emmett za pse v Zagreb in leto kasneje dobila priložnost poučevanja terapije za živali tudi v Sloveniji.

Aleš Peterlin

Certificiran Emmett Inštruktor za konje L1-5

Contact to Listing Owner

Captcha Code
X