Previous
Next

Emmett Profesional

Znanje, ki ga delijo na tečajih EP, je rezultat nenehnega Rossovega  razvoja in učenja. Tečaji EP so sestavljeni za nadaljnje usposabljanje popolnoma kvalificiranih Emmett terapevtov.
Največja prednost Emmett tehnike je, da jo Ross Emmett še vedno uporablja v praksi in se še naprej razvija kot terapevt pri zdravljenju vedno več nenavadnih primerov. K njemu ga pošiljajo osebe iz različnih zdravstvenih področij, od zdravnikov do terapevtov.

Pred vključitvijo katere koli poteze in zaporedja v te tečaje, je Ross delil svoje delo z izbranimi terapevti, ki so potem delali s svojimi klienti. S tem so se prepričali, da so poteze konstantne in ponovljive. Šele potem so informacije vključili v učno obliko, da lahko vsi uživamo v njih.

Usposabljanje EP vključuje nove točke in zaporedja, kot tudi nove načine za združevanje  že znanih točk iz Praktik modulov. Zaporedja so navedena kot predlogi, ki dajejo preverjene rezultate za večino težav, čeprav bo večina zaporedij odvisna od klientovih povratnih informacij in  pomoči. Tu so pomembne tako govorne spretnosti in delo s sedmimi načeli kot tudi pomen dajanja klientom možnost, da si s svojimi besedami in dejanji pomagajo sami.

Čeprav je Emmett Tehnika pokazala, da dobro deluje z vsemi zdravilnimi terapijami, so tečaji EP namenjeni terapevtom, ki vse bolj uporabljajo to edinstveno terapijo kot samostojno zdravljenje.

Contact to Listing Owner

Captcha Code
X