Previous
Next

EMM-Care

EMM-Care tečaj je odlična priložnost za obstoječe EMMETT terapevte, da se naučijo novih znanj, pridobijo samozavest in drugačen pogled na to, kako doseči najboljši učinek pri klientih, ki so invalidi ali imajo posebne potrebe. Tečaj ni sestavljen samo iz kliničnih obravnav, temveč vas nauči, kako lahko najbolje prilagodite svoj pristop, da bo najbolje ustrezal klientom z različnimi fizičnimi in intelektualnimi sposobnostmi.

EMM-Care je prilagojen programu za ljudi s posebnimi potrebami in invalide, da pomaga staršem in negovalcem pri negi na domu tako, da izboljša kvaliteto življenja osebi s posebnimi potrebami in staršem/negovalcem.

Tečaj, ki se bo izvajal v Sloveniji, bo namenjen izključno Emmett terapevtom, ki so zaključili EP1 – dal vam bo vpogled, kako obravnavati kliente s posebnimi potrebami in invalidi.

Pridobili si boste zaupanje pri obravnavi ljudi, ki so morda na invalidskem vozičku, imajo omejeno gibljivost ali omejene sposobnosti pri komunikaciji. Prikazana vam bodo znanja, kako uporabiti prilagojeno obnašanje pri široki paleti situacij – od dela s klienti s fizično nezmožnostjo do klientov v agitiranem ali hipoaktivnem stanju.

Dobili boste vpogled v različne klinične situacije, kjer se lahko soočite z zahtevnim vedenjem ali klienti, ki rabijo fizično pomoč zaradi omejene sposobnosti gibanja.

Z vami bomo delili način kako pristopiti h klientu, kako se mu najbolje prilagoditi, kako vplivati nanj in znake na katere moramo biti pozorni pri obravnavi.

 

#Pristop #Prilagodljivost #Atmosfera #Ocena #Jamstvo #Sidra #Uporaba

Contact to Listing Owner

Captcha Code
X