Previous
Next

Emmett skrb za medenico

Na tečaju se boste naučili korekcij, ki jih uporabljamo pri obravnavi posebnih težav v predelu medenice. Korekcije izhajajo iz načel tehnike EMMETT. Ta sprostitvena tehnika uporablja tudi mišične in živčne odzivne točke, da bi ponovno »nastavili« počasne ali neaktivne telesne funkcije ali ponovno vzpostavili normalno delovanje nekaterih delov telesa. Naučili se boste, kako oceniti klientove potrebe in določiti možnosti obravnave v okviru načel tehnike EMMETT.

 

Na tečaju se boste seznanili tudi s posebnimi potrebami moških in žensk vseh starosti ter z morebitno pomočjo, ki jo lahko ponudite v okviru tehnike EMMETT.

Zaželeno je, da h klientu ne pristopite obsojajoče. Na ta način boste lahko bolje razumeli klientove težave, povezane z nelagodjem v medenici, s klientom vzpostavili dober odnos in olajšali napetost med zdravljenjem. Na tečaju se boste seznanili z značilnostmi pogostih težav z medenico in njihovim ozadjem ter izvedeli, kako lahko pomagamo s tehniko EMMETT.

 

Tečaj poteka dva dni in se ga lahko udeležite vsi, ki ste zaključili stopnjo EP3. Cena tečaja je enaka kot cena tečaja za EP. V skupini je lahko največ 16 tečajnikov

Contact to Listing Owner

Captcha Code
X